Home Cégünkről Megoldásaink Referenciáink Elérhetőségek
Tartalom
Windows Server 2003
Windows Vista
Microsoft Office 2007
Microsoft ISA Server 2004
Microsoft SQL Server 2005
Microsoft Exchange Server 2007

Microsoft megoldások

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú a megalapozott döntések gyors meghozatala, az üzletfelekkel és ügyfelekkel való kapcsolattartás, és a piaci igények rugalmas kielégítése. Ez a fajta üzleti agilitás a vállalkozások hosszú távú életképességének próbája, az informatikai részlegek pedig állandó nyomás alatt igyekeznek ezeket az elengedhetetlen üzleti célokat kiszolgálni - valódi, mérhető előnyöket nyújtani, közben gyakran korlátozott vagy akár csökkenő költségvetésből próbálva kisajtolni minél nagyobb hatékonyságot és használhatóságot.

Véleményünk szerint az informatika alapvető stratégiai szerepe a versenyképesség alapköve. A vállalkozás lehetőségeinek megvalósításában kritikus szerepet játszik az ezt a szerepkört magáévá tevő és azt megerősítő, üzleti szempontú informatika. Mi pedig ragaszkodunk ahhoz az elképzelésünkhöz, hogy segítsünk a vállalkozások számára nagyobb értéket nyújtó informatikai lehetőségek megteremtésében. Ebben tud segíteni a Microsoft Windows Server Rendszer integrált kiszolgálói szoftver.

A Windows Server Rendszer közös architektúrát jelent, amely az informatika minden aspektusában értéket nyújt:

  • Üzemi infrastruktúra - a telepítéshez és az üzemeltetéshez
  • Alkalmazási infrastruktúra - a tervezéshez és a fejlesztéshez
  • Infrastruktúra az infomunkásoknak - a kommunikációhoz és az együttműködéshez

A Windows Server Rendszer alapja a Microsoft Windows Server 2003 operációs rendszer, amely a fenti kategóriák mindegyikéhez biztosítja az alapinfrastruktúrát és a közös szolgáltatásokat.

Windows Server Rendszer az alapvető platformszolgáltatások magas szintű integráltsága és az architektúra egységes megközelítése révén átfogó és együttműködő infrastruktúrát teremt meg, amely segít a bonyolultság és a költségek csökkentésében, az informatikai szakemberek számára pedig lehetővé teszi a fejlesztés, a felügyelet és az üzemeltetés egyszerűsítését, a nagy értékű, információban gazdag üzleti alkalmazások biztosítását. Így a Windows Server Rendszer segíti az informatikai részlegeket az üzlet mozgatórugóját jelentő emberek, folyamatok, információk és kapcsolatok támogatása érdekében végzett beruházásaik stratégiai hatásának növelésében.

Microsoft Magyarország


Amennyiben további kérdései vannak úgy forduljon bizalommal az "Elérhetőségek"-nél megadott kollégáinkhoz, kérje díjtalan tanácsadásunkat, ingyenes helyszíni bemutatónkat!


© Geopold - 2006. Minden jog fenntarva.