Home Cégünkről Megoldásaink Referenciáink Elérhetőségek
Tartalom
Üzleti megoldások
Oktatási megoldások
Hálózati megoldások

Megoldásaink

Megoldjuk. Nem bonyolítjuk.

Cégünk filozófiája, hogy teljesértékű megoldásokat nyújtson ügyfeleinek, mellyel növelhető a prosperitás, és átláthatóbbá válik az ügyvitel. Cégünk jelenleg három üzletágban kínál megoldásokat - akár az Ön problémájára is!

Üzleti megoldások

Üzleti megoldásaink kiterjednek a könyvviteli, az ügyfélkapcsolati és a vállalatirányítási rendszerek fejlesztésére és bevezetésére. Minden vállalkozási szegmens számára vannak ajánlataink, az egyszerű, kis költséggel, rapid módon bevezethető megoldásoktól, a kifejezetten nagy cégek számára készített komplex rendszerekig. Megoldásaink többek között:

 • Microsoft megoldások - a Microsoft vállalkozások számára készített szoftvereinek bevezetése, követése, kezelése.
 • GNU/GPL megoldások - ingyenes (licenszdíj nélküli) megoldások, elsősorban kisvállalkozások számára. Költségként csupán a bevezetés ill. követés, menedzselés adódik.
 • Pénzügyi-számviteli megoldások - számviteli, ügyviteli gondjai vannak? Munkatársaink nagy gyakorlattal, és még több empátiával készen Önnek segíteni!
 • Egyedi szoftverek készítése - Amennyiben Önnek egyedi (multimédiás, reklám, vagy egyéb) szoftverre van szüksége, készséggel állunk rendelkezésére. A legmodernebb fejlesztőeszközökkel dolgozunk, garantálva ezzel az Önnek kidolgozott szoftver értékállóságát.

Oktatási megoldások

Oktatási megoldásainkkal ügyfeleink számára elérhetővé kívánjuk tenni a legújabb informatikai fejlesztések használatára vonatkozó tudást. Oktatóink nagy gyakorlattal rendelkező, képzett előadók, akik szakemberei az oktatott területnek. Amennyiben Önnek, vagy vállalkozásának szüksége van oktastásra - nálunk a megoldás!

 • Vállalati oktatás - alkalmazottait az Ön telephelyán képezzük ki.
 • Online oktatás - ingyenes online oktatás, melynek végén online vizsgát lehet tenni, amiről a résztvevők oklevelet kaphatnak.
 • Tantermi oktatás - légkondicionált tantermünkben a legőjabb technológiákat oktatjuk délutáni ill. hétvégi beosztású csoportokban.

Hálózati megoldások

Hálózati megoldásainkkal azoknak az ügyfeleinknek kívánunk segítségére lenni, akik önerőből nem tudják, vagy nem akarják a hálózati fejlesztéseiket megoldani. Szakembereink a legmodernebb technológiák alkalmazásával megtervezeik, kiépítik és karbantartják a megrendelő igényeinek legmegfelelőbb hálózatot, legyen szó akár a webes jelenlétről (weboldal, levelezés, hírlevelek, fórumok), akár belső hálózati fejlesztésekről (címtár alapú , központilag menedzselhető hálózatok, csoportmunka szoftverek, adatbiztonsági megoldások), vagy akár ój igények kielégítéséről van szó.

 • Microsoft megoldások - a Windows Server System tagjainak bevezetése és üzemeltetése.
 • GNU/GPL megoldások - ingyenes (licenszdíj nélküli) megoldások, elsősorban kisvállalkozások számára. Költségként csupán a bevezetés, menedzselés adódik.
 • Portálfejlesztés és menedzsment - weboldalak, designtervek készítése, komplex honlapok, portal-site-ok megvalósítása.
 • Outsourcing - helpdesk, support, távoli rendszerfelügyeleti megoldások.


Amennyiben további kérdései vannak úgy forduljon bizalommal az "Elérhetőségek"-nél megadott kollégáinkhoz, kérje díjtalan tanácsadásunkat, ingyenes helyszíni bemutatónkat!


© Geopold - 2006. Minden jog fenntarva.