Home Cégünkről Megoldásaink Referenciáink Elérhetőségek
Tartalom
Microsoft Content Management Server
OpenSourceCMS

Portálfejlesztés és menedzsment

Cégről, üzletről, személyes érdeklődéséről szóló információk megosztásának jó színhelye az Internet, hiszen - a hagyományos médiákhoz képest - jóval olcsóbban, jóval többet mutathat meg cégéből, üzletéből, magából. Pontosan annyit, amennyit Ön szeretne. Legyen saját honlapja! Honlapján feltüntetheti elérhetőségét, termékeit, szolgáltatásait. A jó honlap informatív, ugyanakkor vonzó külsejével hívja fel magára a figyelmet, de nem hivalkodó.

A Geopold Informatika vállalja, hogy elkészíti Ön számára a megfelelő honlapot. Ha nincs konkrét elképzelése, az se baj, hiszen az előzetes beszélgetés alapján felvázoljuk a lehetőségeket és megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást. Természetesen, ha kész terve van, azt is megvalósítjuk. Továbbá vállaljuk a már elkészített honlap frissítését, karbantartását fejlesztését, hogy Ön mindig a legfrissebb információkat nyújtsa ügyfelei, leendő ügyfelei, ismerősei felé.

A vállalati portál célja, hogy felfedje és átadja a kereskedelmileg hasznos információkat a vállalat munkatársainak és a portál látogatóinak egyaránt. A portál szerkezeténél fogva átlátható sallang mentes, mert teljes mértékben az információs tranzakcióra épít. A vállalati portáloknál már szűkebb a szabad design mozgástere, mivel erősen befolyásolják a már kialakult arculati elemek.

A városi portál célja, hogy felkeltse a városba különféle céllal látogatók érdeklődését (üzleti, turisztikai) és informálja a városi lakosságot az őket érintő változásokról, hírekről, intézmények elérhetőségéről. Itt már lehetőség van fórum indítására. Gyakori a különböző adatbázisok nyilvánossá tétele pl. a önk. rendeletek, határozatok.

Bármilyen indíttatásból is akar weblapot elhelyezni az Interneten, vagy saját portálsite-ot építeni, a Geopold Informatika az Ön partnere ebben a tervezéstől, a webes programfejlesztésen keresztül, egészen a bevezetésig és optimalizálásig. Széleskörű (és úszerű) arculattervek, gyorsaság, többplatformos támogatás jellemzi a portáljainkat.

Amennyiben további kérdései vannak úgy forduljon bizalommal az "Elérhetőségek"-nél megadott kollégáinkhoz, kérje díjtalan tanácsadásunkat, ingyenes helyszíni bemutatónkat!© Geopold - 2006. Minden jog fenntarva.