Home Cégünkről Megoldásaink Referenciáink Elérhetőségek
Tartalom
Helpdesk
Support
Távoli rendszerfelügyelet

Outsourcing

Az outsourcing (erőforrás-kihelyezés) lényege, hogy egy vállalat a saját informatikai rendszerének tulajdonjogát teljes felelősségű üzemeltetésre átadja egy másik, erre specializálódott vállalkozásnak. A szolgáltatási szintet, minőséget és egyéb feltételeket szerződésben rögzítik. Nem megfelelő teljesítés, rendelkezésre állás esetén a szolgáltatót kártérítési kötelezettség terheli.

A hazai közép- és nagyvállalatok részéről ma már komoly elvárásként, igényként jelentkezik, hogy saját kulcstevékenységükre koncentrálhassanak, abban maximális hatékonyságot tudjanak elérni. Ehhez korszerű, megbízható informatikai alapkörnyezetre, erre épülő rendszerekre és alkalmazásokra van szükség. Ez különösen fontos kérdés olyan üzleti szempontból kritikus rendszereknél, melyek leállása a cég napi működésében fennakadást, jelentős anyagi veszteséget okozhat.

Ezen rendszerek kialakítása és hatékony, megbízható üzemeltetése komoly terheket ró a belső szakértőkre. Érdemes mérlegelni, hogy mely feladatok azok, melyek ellátása mindenképpen belső munkatársakat igényel és melyek azok a tevékenységek melyeket érdemes külső szakemberekre bízni.

A partnerek részére előnyként jelentkezik:

  • állandó havi költséggel tud számolni,
  • nincs betegségből, szabadságból, stb. adódó kiesés.

Az általunk delegált szakember a sokrétű tapasztalatát és cég teljes tudásbázisát kamatoztatni tudja az ügyfél szolgálatában. Természetesen a kiküldött informatikai szakembereinknek tisztában kell lenniük az ügyfél teljes informatikai rendszerével, hogy hatékonyan tudjunk segítségére lenni a céges napi feladatokban. Munkaerő-kihelyezés formájában rendszermérnöki, rendszerüzemeltetési, rendszergazdai és felhasználói támogatás feladatokra biztoítjuk a megfelelő képesítéssel és szaktudással rendelkező munkatársainkat.© Geopold - 2006. Minden jog fenntarva.