Home Cégünkről Megoldásaink Referenciáink Elérhetőségek
Tartalom
Cégünk története
Cégünk szolgáltatásai
Minősítéseink
Munkatársaink
Minőségpolitikánk

Minőségpolitikánk

A Geopold Számítástechnikai és Számviteli Betéti Társaság minőségpolitikája

A Geopold Számítástechnikai és Számviteli Betéti Társaság tartósan törekszik arra, hogy a szolgáltatásainak irányát a gazdasági környezet igényeihez és az egyén igényeinek figyelembevételével határozza meg. Oly módon tervezi meg a szolgáltatásait, amely tartalmazza a korszerű hardver-szoftver eszközök folyamatos alkalmazását és lehetővé teszi az ügyfelek részére, hogy a bevezettet megoldásokaat eredményesen tudja használni.

A Geopold Számítástechnikai és Számviteli Betéti Társaság vezetése szolgáltatási tevékenysége során elkötelezettségét fejezi ki az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek betartására.

A Geopold Számítástechnikai és Számviteli Betéti Társaság vezetése és munkatársai folyamatosan törekszenek arra, hogy a partnerek a számítástechnikai és számviteli szolgáltató tevékenységével tartósan meg legyenek elégedve.

A Geopold Számítástechnikai és Számviteli Betéti Társaság elkötelezettséget érez minőségirányítási rendszerének folyamatos fejlesztésére.

A Geopold Számítástechnikai és Számviteli Betéti Társaság vezetése a minőségpolitikához illeszkedve minden évben mérhető minőségügyi célokat tűz ki.

A Geopold Számítástechnikai és Számviteli Betéti Társaság vezetése a minőségpolitikát és az éves minőségügyi célokat a szervezet minden szintjén és minden dolgozójával megismerteti.

Budapest, 2006. szeptember 1.

Győri Ildikó
sk.
ügyvezető igazgató© Geopold - 2006. Minden jog fenntarva.