Home Cégünkről Megoldásaink Referenciáink Elérhetőségek
Tartalom
Microsoft Dynamics CRM
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics AX
Microsoft Project Server
Microsoft BizTalk Server
Microsoft Sharepoint Portal 2003
Microsoft Commerce Server
Microsoft Office Business Scorecard Manager 2005
Kisvállalati megoldások

Microsoft megoldások

Microsoft Dynamics

A Microsoft Dynamics termékcsalád integrált, teljes körű üzleti alkalmazásokat kínál a kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Alkalmazásaink átfogóan optimalizálják a vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátásilánc-kezelés, az e-kereskedelem, a termelésirányítás és a kiskereskedelem területén.

A márkaváltás

A Microsoft márkastratégiájának keretében, Microsoft Dynamics termékcsalád néven gyűjtötte össze a piacon már bizonyított üzleti megoldásait. A hazai felhasználók már Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV és Microsoft Dynamics CRM néven találkozhatnak a korábbi nevükön Microsoft Axapta, Microsoft Navision és CRM, vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő alkalmazások jelenlegi és következő verzióival. A Microsoft Dynamics megoldásokat Magyarországon több mint 250 ügyfél használja mindennapi munkája során. Világszerte ügyfélbázisunk több, mint 290 ezer.

Üzleti igényei alapján

Ön kereskedő, logisztikus vagy az ügyvezető? Ügyfélszolgálaton vagy a marketingen dolgozik? A Microsoft Dynamics számos területen segít napi vagy hosszútávú céljainak elérésében. Nézze meg szerepköre alapján, mely szoftverünk kínálja Önnek a legmegfelelőbb megoldást.

Kérjen ingyenes tanácsadást!

Nem tudja, mit is válasszon? Mi segítünk az igényeinek és gazdasági lehetőségeinek legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. Kérjen ingyenes bemutatót, melyet munkatársunk az Ön irodájában mutat be, vagy érdeklődjön e-mailben, és mi 24 órán belül jelentkezünk Önnél.© Geopold - 2006. Minden jog fenntarva.